Studiu de caz despre o farmacie de retail din America de Nord

Cum asigură robotul de recoltare o verificare de 100%?

În nicio altă industrie nu există reglementări la fel de stricte - în mod justificat. Pentru că în industria farmaceutică, siguranța pacienților are cea mai mare prioritate. Acest lucru afectează atât fabricarea medicamentelor, cât și vânzarea acestora în farmacii.

Acest studiu de caz se referă la o farmacie de retail de top care trebuia să îndeplinească noi cerințe de reglementare. Compania a decis să construiască o instalație complet nouă pentru a asigura acuratețea comenzilor, pentru a se ocupa de pregătirea depozitelor și pentru a stoca în siguranță narcoticele. Acest tip de automatizare a depozitului reduce orice incertitudini în procesul logistic și se concentrează în schimb pe siguranță și eficiență.

Sunt de acord ca Fritz Schäfer GmbH & Co. KG să-mi trimită prin e-mail invitații și bilete la evenimente exclusive și informații despre produsele și soluțiile intralogistice. Acest acord poate fi revocat în orice moment. Datele mele vor fi stocate și utilizate exclusiv în scopul menționat mai sus în cadrul Fritz Schäfer GmbH & Co. KG. Am citit și accept politica de confidențialitate .